Camilla Hole

Saxofonist og komponist frå Breim i Sogn og Fjordane, for tida busett i Oslo. Har sin utøvende jazz/improvisasjonsmusikk utdannelse frå Universitetet i Stavanger, samt folkemusikkstudier på Rauland - Høgskulen i Telemark og jazzkomposisjon Norges Musikkhøgskole.

Camilla spelar i og komponerer for mangfoldige både kortsiktige og faste musikk- og kunstprosjekt, både som ho driv sjølv eller er ein del av. 

Kva skjer??

Camilla Hole trio

Ny folkemusikktrio med jazzmusikarar. Sopransax, kontrabass og trommer/vibrafon.

Camilla Hole Trio er i full gang med å lage si første plate, den kjem ut hausten 2018.

Trioen spelar ny og gammal folkemusikk, i hovedsak frå Sogn og Fjordane. Camilla Hole, Fredrik Luhr Dietrichson og Knut Kvifte Nesheim har bakgrunn frå jazz og improvisasjonsmusikk, og spelar heller ikkje tradisjonelle folkemusikkinstrument. Dei tar med seg sine instrument og musikalske preferansar når dei gjer tolkingar av musikken som har blitt vidareført gjennom mange generasjonar. Folkemusikken høyrer ikkje fortida til, den skal førast vidare av, og til alle som ser verdi i dei vakre, tradisjonssterke melodiane.

BenReddik

BenReddik har lagd ferdig si nye og tredje plate. Plata blir fysisk våren 2018, og i løpet av året bandet skal ut på vegen og vise fram sin nye musikk.

BenReddik har spelt saman sidan 2011, og har sidan turnert rundt om i landet og deltatt på mange ulike festivalar og konsertseriar. Bandet har gitt ut albument Gjemsel, til masse gode kritikkar. Og  seinare gitt ut en storbandversjon av  musikken sin.

Musikarar: Håkon Hagen Knudsen - saxofon, Camilla Hole - saxofon,  Siril Malmedal Hauge - vokal og fløyte, Johannes Fosse Solvang - trombone, Magnus Joelson - trombone, Knut Kvifte Nesheim -  trommer, Morten Berger Stai - kontrabass.

http://www.benreddik.com

BenReddik Camilla Hole

Andre Faste Band og Prosjekt 2018

Globus 3

Konsert der barn gjennom moderne kammerjazz, blir tatt med inn ein spennande, men også kjent dyreverden. 

 

Tina og Camilla 

Tar med instrumenta ut av den vanlige jazzscenen, til plassar der musikken blir komplett i møte med spektakulære og  inspirerande omgivelsar. Komposisjonane gjev  opning for å spele på rommet, klangen og stemningen

 

.

OJKOS

OJKOS (Orkesteret for jazzkomponistar i Oslo) er eit nyoppstarta orkester for profesjonelle jazzkomponistar i etableringsfasen som held til i Oslo-området.

Prosjektet tok form våren 2018 som et samarbeid mellom Østnorsk jazzsenter og en prosjektgruppe på fem jazzutøvere og -komponister.

OJKOS skal være en arena for komponering av ny musikk der alle medlemmene rullerer på å ha kunstnerisk ansvar. På denne måten får alle i praksis mulighet til å være leder for «sitt eget» orkester i en sammenhengende prosjektperiode.

Camilla Hole
Camilla Hole Trio
 
Camilla Hole
44199781_569818193456940_281364154099014